Nuoriso

TAPAHTUMAT 2020

Valtakunnallinen 8-18-vuotiaille tarkoitettu Leimaus-leiri järjestetään kesäkuussa – 2020 Vuokatissa. Varmasti moni seura Uudeltamaalta lähtee mukaan Leimaus-leirille.

Nuorten Jukola juostaan 15.8.2020 Mikkelissä ja Navi toimii järjestäjänä.

Myös yhteisiä viestiharjoituksia tehdään Uusimaan alueella ennen Nuorten Jukolaa ja Ungi-viestiä. Näistä ilmoitetaan seurojen nuorisovastaaville.

 

LEIRIT

Kultaisia leirejä pidetään Kisakallion Urheiluopistolla kolme kertaa vuodessa alle 14 vuotiaille. 13-15.3.2020 opiti olla ensimmäinen tämän vuoden kultainen leiri, mutta se peruttiin koronasuosituksien takia, uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian seurojen ohjaajille. Seuraavat kesällä sekä marraskuussa. Leirillä kaiken muun kivan ohjelman lomassa kisataan Måren kompassista ja Venlan taulusta. Leireillä myös vierailevat maajoukkuesuunnistajat.

Valtakunnallinen kultainen leiri pidetään Kultaisen Finaalin yhteydessä syyskuussa.

 

14-VUOTIADEN ALUECUP KULTAINEN KOMPASSI

Perinteinen Kultainen kompassi -aluecup jatkuu taas vuonna 2020. Vuonna 2019 voiton vei Suunnistava Uusimaan ykkösjoukkue. Suunnistavalla Uusimaalla on perinteisesti ollut useita joukkueella. Joukkueessa on 4 tyttöä ja 4 poikaa. Nuoriso-ohjaaja tekee niin monta joukkuetta mukaan finaaliin, kun halukkaita juoksijoita on. Kisan yhteydessä järjestää valtakunnallinen leiri 13-14 vuotiaille nuorille, johon Suunnistava Uusimaa lähtee isolla porukalla mukaan.

Cupiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kaikki karsintakilpailujen 13- ja 14-vuotiaiden sarjoihin osallistuneet saavat automaattisesti cup-pisteitä. Erillistä osallistumismaksua ei ole, vaan mukaan pääsee karsintakilpailujen hinnalla. Suunnistavan Uusimaan karsintakilpailut nuorille ovat vuonna 2020 AM-keskimatka, AM-pitkä, AM sprintti ja AOK 27.5.2020

 

Suunnistusterveisin

Virpi Palmen
Nuoriso-ohjaaja
Suunnistava Uusimaa
nuorisovastaava @ suunnistavauusimaa.fi
040 455 2852